Hamarosan falukutató-tábor

Kedves Hallgatók!

A nyárról halasztott falukutató-táborra október közepén kerül sor (okt. 13–16.) oktatási időben. A korábbi csoportvezetők és csoportok maradnak. Akinek problémája merül fel ezzel kapcsolatban, forduljon a csoportvezetőjéhez.

A fukutató-táborral kapcsolatban tanszékünkön egy a hallgatókat tájékoztató megbeszélés lesz október 8-án, szerdán, 14:00 órakor.

Amennyiben valaki biztosan tudja, hogy nem tud majd részt venni a programon – vagy annak egy részén – az mielőbb (hétfő estig) jelezze Ragadics Tamás felé (megfelelő indokkal), hogy az étkezés megrendelésénél ezt figyelembe tudja venni.

Az étkezés költségeit – terveink szerint – fedezni tudjuk, csak az utazás költségei hárulnak a hallgatókra. Az utazással összefüggésben: a hallgatók számára nem kötelező a megadott buszos közlekedés választása, más módon is eljuthatnak Decsre. A lényeg, hogy hétfőn 10:30-ra mindenki jelen legyen.
Szállásként egy háromszobás, fűthető házat ajánlott fel a helyi alpolgármester. Mivel nem jut majd mindenkinek ágy, célszerű gondoskodni polifoamról és hálózsákról.

Ha valakinek az étkezéssel kapcsolatos speciális igénye (vegetáriánus étrend, lisztérzékenység stb.) lenne, kérjük, hogy hétfő estig jelezze Ragadics Tamás felé, illetve azt is, ha valaki nem tud részt venni a táborban!

További részletek a falukutató-tábor oldalán.