SzoHaTa 2019: Szociológushallgatók Találkozója

Kedves Hallgatók,

A Szociológus Hallgatók Országos találkozója idén is megrendezésre kerül, ami remek lehetőség az ország szociológia szakos hallgatóinak megismerésére, a tapsztalatok cseréjére és információk szerzésére. A szervezők felhívását alább közöljük. A korábbi jó tapasztalatok (szakmai előnyök, jó társaság) alapján jó szívvel ajánljuk ezt a lehetőséget a figyelmükbe. Idén a Partiumi Keresztény Egyetem a szervező, és 2019. április 11. és 13. között kerülne sor a rendezvényre. Összesen 4 fő elszállásolását és étkeztetését tudják megoldani. Tanszékünk emellett az utazási költséget is állni tudja benzinköltség formájában. A részletekért keressék Berger Viktort és Ragadics Tamást.

A részvétel érdekében regisztálni szükséges: regisztrációs lap letöltése.

A szervezők még több részletet tartalmazó meghívólevelét alább idézzük:

"Tisztelt Pécsi Tudományegyetem Szociológia Tanszék!

Ezúton szeretnénk meghívni az tanszék hallgatóit, 2019. április 11. és április 13. között, a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen megrendezésre kerülő, IX. Szociológus Hallgatói Találkozóra (SzoHaTa)!

A programok előreláthatólag április 11-én, csütörtökön 12 órai kezdettel indulnak és április 13-án, szombaton délben fejeződnek be. A szokásos első napi intézménybemutatók mellett lehetőség lesz előadások tartására is. A pontos programot egy későbbi levélben fogjuk megküldeni a résztvevők számára.

Képzőhelyenként 4 személyt áll módunkban fogadni (részükre a szállás és az étkezés biztosított). Szeretnénk megkérni Önöket, hogy amennyiben részt kívánnak venni az eseményen, kérjük, jelezzék szándékukat e-mailen lehetőleg minél hamarabb, illetve a mellékelt regisztrációs lapot kitöltve, küldjék vissza részünkre a lent található e-mail címre legkésőbb március 22. (péntek) éjfélig.

A szakmai előadásoknak a regisztráció alkalmával elég a címét beküldeni, az absztraktokat egy későbbi levélben, március 29. (péntek) éjféli határidővel szeretnénk megkapni. A regisztrációs lapokat illetve a felmerülő kérdéseket az alábbi e-mail címre várjuk: szohata2019@gmail.com

Üdvözlettel,
A szervezők"