SzoHaTa 2020 elhalasztva

Kedves Hallgatók!
A SzoHaTa 2020 bizonytalan időre elhalasztásra került. A szervezők részletesebb tájékoztatása alább szerepel.
 
"Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2020. április 23. és április 25. között tervezett, a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen megrendezésre kerülő, X. Szociológus Hallgatói Találkozót (SzoHaTa), a COVID-19 vírus nagyütemű terjedésének megfékezése, illetve ennek lassítása érdekében elrendelt rendkívüli helyzetre való tekintettel, a szervezését határozatlan időre felfüggesztjük!
Szándékunk, hogy a rendezvény biztonságos körülmények között kerüljön megrendezésre, a szervezéséről nem mondunk le, így mikor a helyzet engedi, azonnali tájékoztatást küldünk Önöknek, az új időpontról.
Mindenképpen azok a hallgatók, akik eddig jelentkeztek, vagy szándékukban áll ezt megtenni, töltsék ki a jelentkezési lapot és továbbítsák számunkra, mivel ezeket az új időpont meglétekor figyelembe vesszük és felvesszük velük kapcsolatot, egyeztetés céljából.
Addig is sok kitartást és sikereket kívánunk az online oktatás kihívásaihoz! Vigyázzanak az egészségükre!
 
A regisztrációs lapokat illetve a felmerülő kérdéseket az alábbi e-mail címre várjuk: szohata2019@gmail.com, illetve kérdéseikre a +4 0756 334 989 vagy a 0630 664 6161 telefonszámokon is szívesen megválaszoljuk (René Haragos – főszervező).
 
Kelt, 2020.03.23.
Üdvözlettel,
A szervezők"